ОС “БАКАЛАВР”
| 2 курс | |
| З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 4 дисципліни | |
| Меліорація земель / Основи інтегрованого застосування добрив | анотація / анотація |
| Мікробіологія з основами вірусології / Мікробіологія | анотація / анотація |
| Тваринництво / Валеологія |
анотація / анотація |
| Земельний кадастр / Екологічне картографування |
анотація / анотація |
| Запис на вибіркові дисципліни | |
| 3 курс | |
| З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 3 дисципліни | |
| Основи наукових досліджень в агрономії / Екологічні проблеми землеробства | анотація / анотація |
| Овочівництво закритого ґрунту / Тепличне та парникове господарство | анотація / анотація |
| Основи екології та утилізації відходів переробки продукції рослинництва / Еколого-біологічне рослинництво | анотація / анотація |
| Запис на вибіркові дисципліни | |
| 4 курс | |
| З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 9 дисципліни | |
| Програмування врожаїв / Сучасні системи удобрення сільськогосподарських культур у сівозміні | анотація / анотація |
| Насіннєзнавство / Міжнародна сертифікація насіння | анотація / анотація |
| Практичне насінництво та сортовий контроль / Виробничі аспекти насінництва | анотація / анотація |
| Проектування технологічних процесів у рослинництві / Особливості технологій вирощування с.-г. культур за сучасних систем землеробства | анотація / анотація |
| Стандартизація та управління якістю продукції рослинництва / Товарознавство продукції рослинництва | анотація / анотація |
| Система застосування добрив / Сільськогосподарські меліорації | анотація / анотація |
| Методи контролю в насінництві / Державний та арбітражний контроль | анотація / анотація |
| Технічні культури / Лікарські та ефіроолійні культури | анотація / анотація |
| Психологія / Соціологія |
анотація / анотація |
| Запис на вибіркові дисципліни | |
ОС “МАГІСТР”
| Блок 1. «Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва» | |
| Технологія переробки зерна і технічної сировини | анотація |
| Зберігання та переробка плодів і овочів | анотація |
| Сучасні технології зберігання продукції рослинництва | анотація |
| Основи виробництва круп’яних і макаронних виробів | анотація |
| Екобезпека і товарознавство продуктів переробки рослинництва | анотація |
| Блок 2. «Селекція та насінництво» | |
| Селекція окремих культур та сортознавство | анотація |
| Державна охорона прав на сорти рослин | анотація |
| Спеціальна селекція с.г.культур | анотація |
| Формування та зберігання насіннєвого матеріалу | анотація |
| Спеціальне насінництво польових культур | анотація |
| Блок 3. «Раціональне використання основних ресурсів у землеробстві» | |
| Агроекологічні основи застосування добрив | анотація |
| Маркетинг засобів хімізації в сільському господарстві | анотація |
| Охорона ґрунтів і відтворення їх родючості | анотація |
| Екологічні проблеми землеробства |
анотація |
| Адаптивні системи землеробства та біоенергетична оцінка с.-г. виробництва |
анотація |
| Запис на вибіркові дисципліни | |
