Відкрита лекція з дисципліни “Зберігання та переробка плодів і овочів”

20 травня 2025 року об 17:30 (7-ма пара) на платформі Zoom відбулося відкрите лекційне заняття з дисципліни «Зберігання та переробка плодів і овочів», яке провела доцент кафедри агротехнологій та грунтознавства, к.с.-г.н. Данильченко Олеся Миколаївна. Тема лекції: «Технологія виробництва виноградних вин».

Заняття проводилося для студентів спеціальності 201 “Агрономія” групи АГР2401-1м , а також для всіх охочих поглибити свої знання у даному направленні.

Під час лекції були детально розглянуті питання – основні сорти винограду, які використовують для виготовлення вина, класифікація вин, технологія виробництва виноградних вин, витримка вина і основні хвороби виноградних вин.

Презентація лекції була структурована логічно та інформативно, супроводжувалася наочними матеріалами, що сприяло кращому засвоєнню складного теоретичного матеріалу. Викладач майстерно поєднала теоретичні знання з практичними аспектами виробництва виноградних вин в Україні.

Студенти активно долучалися до обговорення, ставили запитання та ділилися своїми думками. Лекція викликала жвавий інтерес як серед студентів, так і серед присутніх викладачів кафедри, що свідчить про високий рівень викладання та актуальність обраної теми.