Студенти  бакалаври спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» разом з д.с.г.н., професором кафедри біотехнології та хімії   Наталії Володимирівни Кравченко в межах ОПП «Біотехнології та біоінженерія» першого бакалаврського рівня вищої освіти  на днях завітали до Сумської біологічної фабрики, щоб ознайомитись з роботою підприємства і мати уявлення про майбутнє проходження практики.

Головний технолог пані Людмила ознайомила, чим займається біофабрика, які препарати (вакцини ) вони виготовляють, в залежності від штамів, які реєструють в області і т.д.

  Студенти побачили особливості роботи біотехнологів, мікробіологів, головних технологів; матеріально- технічну базу, цехи, лабораторії.

  На всі поставлені питання отримали вичерпні відповіді і, навіть брали участь у дослідах, а також незабутні позитивні емоції.

Екскурсія – заняття  стане в нагоді у майбутній практичній діяльності.

Викладачі кафедри біотехнології та хімії Сумського національного аграрного університету і, надалі планують практичні заняття, екскурсії, зустрічі, кругли столи з представниками біотехнологічного профілю.

Висловлюємо подяку директору ДП Сумської біологічної фабрики  Олександру Юхановичу Ассорі  та колективу фабрики за  цінну інформацію, теплий прийом .

Деякі студенти вже зараз виявили бажання проходити виробничу практику саме на цьому підприємстві влітку.