Методичні вказівки

  1. Коваленко І. М.; Оничко В. І., Масик І.М..; Бердін С.І. Методичні рекомендації щодо підготовки і написанню кваліфікаційної роботи– Суми: СНАУ, 2021.-36 с
  2. 2. Оничко В. І., Собран І.В. Сучасні сортові ресурси польових культур / Методичні вказівки щодо виконання самостійної роботи- Суми: СНАУ, 2022.-93 с
  3. Оничко Т. О., Ткаченко О.М. Овочівництво закритого грунту / Методичні вказівки щодо виконання практичних завдань- Суми: СНАУ, 2022.-43 с
  4. Оничко Т. О. Овочівництво / Методичні вказівки щодо виконання практичних завдань- Суми: СНАУ, 2022.-52 с
  5. Бердін С. І. Семінар з підготовки та написання кваліфікаційної роботи/ Методичні вказівки для проведення практичних занять- Суми: СНАУ, 2022.-48 с
  6. Оничко В. І.,Собран І.В. Вступ до спеціальності та технологія виробництва сільськогосподарської продукції / Методичні вказівки для виконання ЛПЗ- Суми: СНАУ, 2022.-53 с