Обов’язкові компоненти ОП
Цикл дисциплін загальної підготовки
- ОК 1. Ділова іноземна мова
- ОК 2. Психологія управління персоналом та особистісна ефективність
Цикл дисциплін спеціальної (фахової пілготовки)
- ОК 3. Методологія, організаія наукових досліджень, проетування та впровадження іноваційних розробок.
- ОК 4. Смарт технології в агрономії.
- ОК 5. Моделювання та прогноз врожайності с.-г. культур.
- ОК 6. Агротехнологїї створення і використання кормових угідь
- ОК 7. Інноваційні підходи до управління сортовими ресурсами.
- ОК 8. Технологічні та управлінські рішення вирощування органічної продукції.
- ОК 9. Моніторинг та управління агроценозами.
Вибіркові компоненти ОП
- Технологія переробки зерна і технічної сировини
- Зберігання та переробка плодів і овочів
- Сучасні технології зберігання продукції рослинництва
- Виробництво круп’яних і макаронних виробів
- Екобезпека і товарознавство продуктів переробки рослинництва
- Селекція окремих культур та сортознавство
- Формування та зберігання насіннєвого матеріалу
- Державна охорона прав на сорти рослин
- Спеціальна селекція с.-г. культур
- Спеціальне насінництво польових культур
- Агроекологічні основи застосування добрив
- Екологічні проблеми землеробства
- Технології органічного рослинництва
- Охорона, відтворення родючості та консервація ґрунтів
- Адаптивні системи землеробства та біоенергетична оцінка с.- г.виробництва