Відбулася канікулярна дослідницько-туристична подорож до Лебединської громади та французької кухні студентів 2-курсу спеціальностей 242 Туризм (Оксененко Єлізавети, Сердюк Єлізавети, Будьонного Владислава) та 101 Екологія (Авраменко Максима) під курівництвом Баштового М.Г.
На думку студентів ЕКО-ГастроТУР – це найкоротший шлях для знайомства із місцевими традиціями та культурою територіальних громад.
Була відвідана «ФЕРМА ЕКО» (https://farm–eco.com.ua/), адміністрація якої запропонувала студентам для комплексної ГАСТРО-туристичної дегустації, делікатесну продукцію – Snail time, виготовлену відповідно до вимог українських та міжнародних сертифікатів ДСТУ ISO 9001:2018
- равлики охолоджені
- равлики ескарго
- ікра равлика
- філе равлика заморожене
- філе равлика варене у власному соку в оливковій олії
- паштет із м’яса равлика
- вареники та пельмені з м’ясом равлика
Делікатесні равлики Helix Aspersa Muller – це корисний для нашого організму ЕКО-продукт, що збагачений легкозасвоюваними протеїнами та амінокислотами. Чудовий варіант як для повсякденного харчування, так і для зустрічі гостей.
Студенти відзначили високі показники за якістю ЕКО-продукту та вишуканістю господарів при проведенні екскурсійного обслуговування Оленою Овсієнко, у даній туристичні дестинації територіальної громади міста Лебедин.
Кафедра екології та студенти експедиційної групи Сумського НАУ щиро вдячні адміністрації ТОВ КРУК та ФЕРМА ЕКО за дегустаційні смаколики від Helix Aspersa Muller, та цікаву науково-технологічну і туристичну інформацію.