Для студентів спеціальностей «Екологія», «Туризм», «Агрономія», «Лісове господарство», «Садово-паркове господарство» 24 листопада проведена лекція у ботанічному саду ім. академіка О.В. Фоміна. На ній було розглянуто історію створення цього ботанічного саду, його функціонування як осередку збереження унікальної фітоколекції, центру наукової та еколого-просвітницької діяльності, а також території природно-заповідного фонду. Студенти були детально проінформовані про видове різноманіття колекції сукулентів та біолого-екологічні характеристики рослин цієї групи. Лекція була змістовною, насиченою багатьма цікавими фактами і демонстрацією унікальних біологічних об’єктів. До цього заходу також залучилися студенти Донецького національного університету ім. Василя Стуса на чолі із  О.Г. Яворською.

Ми щиро вдячні Директору Навчально-наукового центру  «Інститут біології та медицини» КНУ ім. Т. Шевченка Л.І. Остапченко, дирекції та співробітникам ботанічного саду ім. академіка О.В. Фоміна за сприяння, організацію  та проведення такого непересічного заходу!

Сподіваємося на продовження плідної співпраці та проведення on-line  лекцій за іншими темами, які не лише сприяють отриманню нових знань, а й стають платформою для розширення взаємодії між закладами вищої освіти різних регіонів України.