Студенти, магістранти та викладачі кафедри туризму СНАУ Факультету агротехнологій та природокористування взяли участь у тренінгу для представників ОМС, які здійснюють або планують здійснювати проєктну діяльність у економічній, соціальні, освітній, культурній та інших сферах громади. Під час заходу було представлено:

  1. Основи грантової діяльності територіальних громад. Регіональна політика в сфері проєктної діяльності.
  2. Ключові донори України. Правила взаємодії громад з донорами.
  3. Створення програм відновлення ОТГ та підтримки бізнесу із залученням грантів як інструменту економічного розвитку: програми компенсації частини власного внеску, ваучери на маркетингові дослідження.
  4. Регіональна політика в сфері проєктної діяльності, досвід регіональної та місцевої влади щодо підтримки грантової діяльності МСП.

Захід організовано командою ГО «Розвиток бізнес-сектору України» в рамках проєкту «Розвиток грантової спроможності ОМС та бізнесу», який впроваджується в межах грантового конкурсу «Посилення громадської участі в процесах раннього відновлення на звільнених територіях», який адмініструється ІСАР Єднання за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», що фінансується країнами партнерами.