В Молодіжному центрі “Романтика” відбувся чудовий конкурс у якому змагалися хорові колективи трьох закладів вищої освіти м. Суми аби визначити найкращих. У команді Сумського національного аграрного університету були і студентки спеціальності 242 «Туризм і рекреація» Факультету агротехнологій та природокористування.

Конкурс з хорового виконання сучасної, народної популярної музики «Voice Vibe 2024» проводився із метою аби продемонструвати стійкість та незламність української молоді у військовий час, яка попри складний період життя продовжує жити, навчатись, займатися творчістю та розвивати власні таланти й здібності.

Репертуар студентських колективів складався із народних українських пісень та сучасної європейської й української музики у хоровому виконанні. Музичний супровід цього заходу здійснював оркестр Головного управління Національної поліції в Сумській області. Оцінювало виступи журі, до складу якого входили відомі у місті Суми (і не тільки) артисти, діячі культури та мистецтва, а також представники міської влади.

Тільки так, продовжуючи в єдності вдосконалювати власний стиль, українську культуру й, зокрема, музику, треба доводити усьому світу, в тому числі й через творчість, що наша нація не переможна.

#туризм #рекреація #освіта #навчання #виховання #творчість #музика #історія #культура #мистецтво #хор #конкурс #СНАУ #Вступ2024

https://snau.edu.ua/voice-vibe-2024-universiteti-sum-ob%ca%bcyednala-pisnya/