Студенти 2-го курсу спеціальності 242 «Туризм і рекреація» Факультету агротехнологій та природокористування разом із д.пед.н., професором кафедри туризму Володимиром Онопрієнко провели практичні заняття в рамках дисциплін «Основи наукових досліджень» у Науковій бібліотеці Сумського НАУ.

Однією із тем даної дисципліни є: «Система науково-дослідної роботи студентів у закладах вищої освіти». Фахівці бібліотеки розказали та показали як здійснюється інформаційне забезпечення наукових досліджень, а також розповіли про джерелознавчі проблеми та методику пошуку інформації.

Також студенти оглянули наявний в бібліотечний фонд під назвою «Туризм – феномен XXI століття» та книжкову виставку «Сумщина туристична». На завершення практичного заняття йшла розмова про бібліотечні послуги, інформаційні ресурси та сервіси бібліотеки, книгозабезпеченість спеціальності 242 «Туризм і рекреація», про відкриті освітньо-наукові ресурси.

Подібні заняття є обопільно корисними, вони дають змогу покращити роботу бібліотеки та налагодити взаємну співпрацю із студентами та науковцями.

#туризм #рекреація #навчання #освіта #заняття #практика #бібліотека #наука #дослідження #університет #СНАУ #Вступ2024