24 лютого 2023 р. проведена кураторька година з групою  1-го курсу спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія ОС Бакалавр, куратор ст. викладач кафедри біотехнології та фітофармакології Бутенко Є. Ю.

Тема зустрічі була присвячена Дню спротиву Криму російській окупації.

Вже майже 8 років український Крим перебуває під окупацією росії. Це була одна з найбільших і безжалісних агресій проти нашої держави в її новій історії. За ці роки кримські татари, українці та інші громадяни Криму постійно зазнають переслідувань, тисків та порушень прав людини.

26 лютого, у День спротиву російській окупації Криму, ми згадуємо про всіх тих, хто страждає від окупації, тих, хто змушений залишати свої домівки та боротися за свої права, тих, хто втратив рідних та близьких.

Ми повинні пам’ятати про це кожен день і робити все можливе, щоб підтримати громадян Криму та показати росії, що ми не забуваємо про агресію та будемо боротися за відновлення територіальної цілісності України.

Нехай цей день стане нагадуванням про те, що необхідно об’єднуватися та боротися за справедливість та свободу нашої країни.