За запрошенням кафедри садово-паркового та лісового господарства 28 лютого 2023 року о 15:30 відбулася гостьова лекція дипломованого інженера (FH) Тіло Черсіх (Thilo Tschersich, районна адміністрація Ройтлінген, Німеччина) на тему: «The paradise of orchards? A cultural landscape in Central Europe» («Рай фруктових садів. Культурний ландшафт у Центральній Європі») з використанням Zoom.

Долучитися до заходу змогли здобувачі вищої освіти першого та другого рівнів, які навчаються за освітньо-професійними програмами  205 Лісове господарство та 206 Садово-паркове господарство.

Отримані знання допоможуть студентам перейняти європейський досвід закордонних колег, дізнатися про сучасні методики роботи в питаннях реконструкції старих плодових садів, екологізації природного середовища, збереження біорізноманіття та популяризації екологічної свідомості серед населення. А також була чудова нагода професійного спілкування англійською та німецькою мовами.

Двогодинна лекція була проведена на передодні обговорення проектів ОПП і стала запорукою перегляду вектору в підготовці здобувачів вищої освіти за спеціальностями Лісове господарство та Садово-паркове господарство.

Окрема подяка викладачам кафедри садово-паркового та лісового господарства за організацію зустрічі та фаховий переклад Світлані Троцькій, Андрію Мельнику та Марині Шерстюк, а також Сергію Бутенко за технічний супровід зустрічі.

 

Дякуємо за чудову зустріч і гарний досвід спілкування!