Півторайко Віктор Володимирович

ПІВТОРАЙКО ВІКТОР ВОЛОДИМИРОВИЧ
Асистент кафедри

E-mail: pivtoraiko@gmail.com
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-0179-8646
ID Web of Science: Ф-3302-2019
Scholar google: https://scholar.google.com.ua/citations?user=L0MRVBcAAAAJ&hl=uk
CV

Освіта:

2016-2018 рр. – навчання в Сумському національному аграрному університеті. Диплом магістра за спеціальністю: «Захист і карантин рослин», кваліфікація: «Дослідник із захисту та карантину рослин».

2018-2022 рр. – навчання в аспірантурі Сумського національного аграрного університету за спеціальністю «Захист і карантин рослин».

З 2019 р. і по нині працює на посаді молодшого наукового співробітника відділу селекції та насінництва Інституту сільського господарства Північного Сходу НААН.

З 2022 р. і по нині працює на посаді асистента кафедри захисту рослин ім. Мішньова А.К. Сумського національного аграрного університету.

Основні навчальні дисципліни:

«Основи біологічного захисту рослин від шкідливих організмів»; «Технології вирощування і використання організмів у біологічному захисті рослин».

Напрям наукових досліджень:

«Розроблення екологічно-орієнтованої системи захисту сільськогосподарських культур від комах-фітофагів; створення сучасного селекційного і сортового матеріалу конопель посівних з підвищеною стійкістю до комах-шкідників».

Підвищення кваліфікації (стажування):

Міжнародний сертифікат №10 847 / 11 березня 2023 року що засвідчує отримання Міжнародного освітнього гранту №EG/U/22-23/06/08 вiд International Historical Biographical Institute (Dubai - New York - Rome - Burgas - Jerusalem - Beljing) в рамках Міжнародного освітнього проекту "Слід-Захід" та активну участь у Х Міжнародній програмі підвищення кваліфікації керівників закладів освіти і науки, а також педагогічних та науково-педагогічних працівників "Разом із Нобелінськими Лауреатами: Цінності, Доснід, Знання, Компетентності і Технології для Формування Успішної Особистості та Трансформації Оточуючого Світу" 13 січня - 11 березня 2023 року в обсязі 180 годин або 6 кредитів ECTS (з них 15 годин інклюзивної освіти/0,5 кредиту ECTS) та присвоєння кваліфікацій: "Міжнародний Керівник Категорії Б у галузі Освіти та Науки, відповідно до класифікації ЮНЕСКО" та "Міжнародний Вчитель/Викладач".