20 вересня 2021 року звітувалися аспіранти кафедри садово-паркового господарства. Приємно відмітити, що аспіранти всіх років та форм навчання продемонстрували свої результати за звітній період. Звіти здали аспірантки першого року навчання Ірина Кричкевич, Надія Троценко доповіли про результати навчання, публікації та виконання дослідів в межах своїх тем. Наукової лабораторії сучасних проблем рослинництва та садівництва Північно-східної частини України.

Аспіранти другого року навчання денної (Дудка Ангеліна, Віка Червона) та заочної форми (Бруньов Максим, Сороколіт Євген та Колосок Володимир) звітували про результати  досліджень за звітний період, отримані результати навчання за два останні семестри навчання та продемонстрували список публікацій.

Аспірант третього року навчання Бутенко Сергій представив результати трьохрічних досліджень, презентував всі види робіт, які були виконані за цей навчальний рік.

Конструктивна та продуктивна зустріч, насичена питаннями та відповідями, коментарями, побажаннями  та зауваженнями від досвідчених науковців – запорука успішного захисту.

Всі успішно пройшли атестацію та виконали свій індивідуальний план аспіранта. Тож, бажаємо нашим аспірантам росту над собою, здоров’я та успішного нового навчального 2021-2022 року.