Саме такими словами 11 березня асистент кафедри садово-паркового та лісового господарства Віка Білокінь розпочала презентацію спеціальностей «Садово-паркове господарство» та «Лісове господарство» для учнів 10 та 11 класів Нижньосироватської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. Бориса Грінченка. Розповіла про Сумський НАУ та можливості для розвитку, які він надає. Розповіла учням про нововведення вступної кампанії 2021 року та продемонструвала як за чотири кроки стати студентом Сумського національного аграрного університету.

Доцент кафедри садово-паркового та лісового господарства Сергій Горбась розповів про професійні навички, які можна здобути навчаючись на спеціальностях кафедри. Також про можливості проходження практики не лише в провідних підприємствах регіону, але й закордоном. Школі було подаровано посадковий матеріал для озеленення подвір’я.

Учнів зацікавила можливість в майбутній професії поєднання трьох елементів: здібностей, задоволення і грошей, адже саме це може забезпечити майбутній фах. Тож успіхів учням в складенні зовнішнього незалежного оцінювання, а нам зацікавлених та активних абітурієнтів.