11 березня 2021 року студенти спеціальностей «Екологія» та «Туризм» заслухали лекцію головного спеціаліста відділу природно-заповідної справи та біоресурсів Департаменту захисту довкілля та енергетики Сумської обласної державної адміністрації Вертеля Владислава Вікторовича. Студентам та викладачам представлена доповідь за темою «Використання об’єктів природно-заповідного фонду для вдосконалення системи екологічної освіти, рекреації та туризму». Слухачам була надана детальна інформація кількісні та якісні характеристики природно-заповідного фонду Сумської області, наявні напрацювання із його використання в еколого-освітній, рекреаційній та туристичній діяльності, про перспективи розвитку зазначених напрямів роботи, а  також про структуру Департаменту захисту довкілля та енергетики, його функції, порядок працевлаштування у цій установі та вимого до претендентів на посади.

Лекція була змістовною, інформативною, викликала значну зацікавленість у її проблематиці як з  боку студентів, так і викладачів.

Дякуємо  Департаменту захисту довкілля та енергетики та особисто Вертелю В.В. за можливість такого спілкування і сподіваємося на подальше продовження плідної співпраці!